Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

DOBRA VILA NA OBISKU V ODDELKU MIŠKE

Čaroben mesec je bil poln čudovitih dogodkov v vrtcu. Na začetku je bila naša naloga, da okrasimo našo igralnico, pri tem smo veliko ustvarjali in si pričarali prijeten ambient.

 

Tudi v letošnjem letu smo v oddelek Miške povabili babici, ki sta nam pripovedovali, kateri dobri možje so ju prišli obiskat, ko sta bili mlajši ter kakšna darila sta takrat prejemali. Ob tem pa sta nam še pomagali speči zelo okusne parklje. Še enkrat hvala za polepšano dopoldne.

Vsakodnevnemu spraševanju: “Kdaj bomo pa mi postavili smrečico?”, smo končno lahko odgovorili, da danes. Otroci so izdelali okraske ter jo tako s skupnimi močni okrasili.

Izdelovali smo tudi voščilnice za starše ter ustvarjali darila za babice in dedke, ki so se v velikem številu odzvali našemu vabilu na čajanko.

 

Ponovno smo veselo odšli na avtobus ter si ogledali predstavo Praznični Kikriki. Ob koncu nas je presenetil Božiček in prinesel darila tudi za nas. Komaj smo nesli težka darila, še težje smo pričakali našo igralnico, da smo jih odprli in se razveselili novih igrač.

Leto 2018 smo zaključili v objemu vseh prijateljev v vrtcu ter voščilu vsem, ki smo jih srečali na sprehodu ter si pripravili pravo čarobno novoletno kosilo.
Ob vseh dejavnostih, nas je opazovala dobra vila, nas prišla včasih pozdravit, povedat kakšno zgodbo in nam pričarat še bolj čaroben mesec.

 

Vzgojiteljice oddelka Miške

 

 

 

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)