Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

3. abonmajska predstava – Čudežni pralni stroj

sredo, 27. 2. 2019, ob 9.30 si bodo otroci oddelkov Zajčki, Mravljice, Miškolini, Ribice, Pikapolonice, Miške in Metulji v telovadnici OŠ Žužemberk ogledali zadnjo abonmajsko predstavo Miškinega gledališča z naslovom Čudežni pralni stroj.

Predvidena cena predstave bo 2,50 EUR na otroka, plačilo bo po položnici. Za otroke iz enote Dvor bo organiziran avtobusni prevoz v Žužemberk.

Iz vsebine predstave:

Prisrčna zgodba, polna prijetnih misli, bogatih kostumov in iskrivih dialogov, potrka na srca mnogih odraslih, predvsem pa razkrije skrivnosti o najboljših prijateljih, sprejemanju drugačnosti in premagovanju dobrega nad zlim mnogim otrokom. 

Zgodba se dogaja v kopalnici deklice Polonce. V njej stoji star pralni stroj, ki ga je oživila Polončina ljubezen. Postal je čudežni pralni stroj, ki z vsakim pranjem Polonci pričara drugega pravljičnega junaka. Iz stroja pokukajo snežinka Minka, dvorski norček Zvonko in hudobna čarovnica Črnomila. Vsak od njih ji zaupa pomembno skrivnost o ljubezni in prijateljstvu.

Predstava navdušuje s svojim sporočilom, ki jih otrokom na najbolj zabaven način podajo pravljični junaki. V njej ne manjka milnih mehurčkov, odlične glasbe, plesa, humorja in sodelovanja otrok.

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prihajajočih dogodkov

 
 
 
 
 
 
Dostopnost