Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41
 

TEDEN OTROKA PRI MIŠKAH

Pravljični teden otroka je spet tu! Vsak dan smo se trudili, da smo otrokom pripravili prijetne dneve v vrtcu. Med tednom otroka smo se skupaj z vsemi skupinami povezali, načrtovali in povabili še druge institucije, s katerimi smo spremenili teden v vrtcu v čaroben teden, katerega se bomo še dolgo vsi spominjali. Letošnja tema je bila tema otrokove pravice. Preko različnih metod smo otrokom približale pravice ter ustvarili razstavo še z ostalimi skupinami.

 

Velik poudarek med tednom otrokom je bil tudi na sodelovanju med skupinami. Tako smo se skupine predstavile ter rajale v telovadnici, s skupino Metulji smo odšli na prvi jesenski pohod v gozd, kjer smo imeli čudovito naravno igrišče in ustvarjali prijetne spomine.

 

Sodelovanje smo nadgradili tudi s PŠ Dvor, kjer smo si vsi skupaj ogledali predstavo Listek Trepetavček v izvedbi otrok oddelka Metulji. Posebno doživetje pa so priredile knjižničarke Mirana Jarca s predstavitvijo pravljice v izvedbi Kamišibaja ter seveda, slaven obisk igralne maskote Nodija. 

Vzgojiteljice oddelka Miške

 

 

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)