Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

TEDEN OTROKA

Biti otrok je zelo čarobno, zato se v času Tedna otroka še bolj trudimo, da je otrokom tisti teden res pravljičen. Tako smo strokovne delavke organizirale čisto »posebne« dneve.
V ponedeljek nas je obiskala ga. knjižničarka in nam prebrala pravljico ter nas ozavestila o ogroženosti žabic, nato je sledil obisk Nodija, ki nas je naučil novo plesno točko.

V torek so nas na pravo gledališko predstavo povabili otroci in vzgojiteljice oddelka Metulji, ki so nam uprizorili pravljico Beli zajček.

V sredo so nas k sebi na obisk povabili vzgojiteljici ga. Slavka  in ga. Rebeka ter otroci oddelka Čebelice in nam zaigrali lutkovno predstavo Rdeča žoga.

V četrtek smo imeli ustvarjalne delavnice, tako smo ustvarjali v vseh igralnicah na temo jeseni.

Petek je bil igralni dan in dan odprtih vrat v vseh igralnicah, kjer smo v vseh igralnicah pripravile igralne kotičke, tako so se pri Čebelicah igrali s škatlami, pri Pikapolonicah so imeli lutkovni kotiček, pri Miškah so bile igre z dojenčki ter v garderobi so Metulji pripravili igre s kockami. Medvedkom so vzgojiteljice pripravile igralni dan v svoji igralnici.

V oddelkih smo se pogovarjali o temi tedna otroka – Prosti čas, tako smo prišli do zaključka, da imamo prosti čas vsi radi in da ga najraje preživimo z osebami, ki jih imamo najraje. Zato dragi starši, izkoristite skupne trenutke in aktivno preživite svoj prosti čas skupaj z vašimi malčki.

Vzg. Mateja Rus

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)