»Človekovo resnično bogastvo je dobrota, ki jo dajemo svetu.«
Mohamed

V petek, 27. 11.,je na naši šoli zazvenel in v praznični luči zažarel drugi dobrodelni koncert, ki je bil namenjen zbiranju prispevkov, da čimprej spravimo »pod streho« tudi terase ob dvorskem vrtcu. Lani smo s koncertom in pomočjo dobrih ljudi zbrali skoraj tretjino potrebnega denarja za nakup senčil, letos pa smo se temu cilju še približali. S pomočjo donatorjev in še večjo podporo lokalne skupnosti upamo, da našim malčkom v prihodnjem poletju morda le ne bo več tako vroče.
Dobro uro in pol trajajoč koncert je s številnim obiskom pozdravilo dobro razpoloženo občinstvo, na odru pa je odmevala pesem obeh šolskih pevskih zborov in pesem ter ples otrok iz vrtca, nastopili so ansambli Urok, Mladi Belokranjci, Azalea ter Nemir, pod odrom pa so za srbeče pete poskrbeli tudi člani plesne skupine Country Koral. Nadvse prijeten večer sta s sproščenim vodenjem do konca pripeljala ga. Maja Kokol ter domačin, g. Matej Kocjančič.
Po glasbenem dogodku je sledila še adventna tržnica, na kateri so vam učenci in učiteljice ponudili široko paleto adventnih venčkov, domačega peciva ter voščilnic in drugih drobnih daril.
Uspešen večer je bil plod dolgotrajnega dela in truda, tako s strani učencev in vseh zaposlenih našega zavoda kot tudi staršev, nastopajočih in drugih zunanjih sodelavcev. Za vso pomoč, dobro voljo in spodbudo se vsem iz srca zahvaljujemo.

Zapisala: Sanja Nose, prof.
Foto: Rok Nose

IMG_6234 IMG_6238 IMG_6230 IMG_6193 IMG_6169 IMG_6147 IMG_6143 IMG_6132 IMG_6094 IMG_6084 IMG_6083 IMG_6070 IMG_6069 IMG_6065

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)