Rezultat iskanja slik za babica zima gre na jug

V okviru gledališkega abonmaja bomo ponovno gostili Miškino gledališče, ki nam bo predpraznične dni popestrilo s humorno predstavo Babica Zima gre na jug.

Predstavo, ki je namenjena otrokom od 2. leta dalje, si bodo v  četrtek, 21.12.2017 ob 9.30 ogledali otroci oddelkov Mucki, Zajčki, Mravljice, Miškolini, Ribice, Pikapolonice, Miške ter Metulji.

Vzgojiteljice so se na Božička obrnile z željami po novih igračah v skupinah in prav lahko se zgodi, da nas bo po predstavi ta dobri mož presenetil z obiskom.

Iz vsebine predstave:

Babica Zima se je letos odločila, da bo ključe narave raje predala deklici Pomladi in odletela na zaslužene počitnice v južne kraje. Namesto zime tako nastopi pomlad. Pričnejo cveteti zvončki, trava ozeleni, živali pa zmedene. To vendar ne more biti res!

Zimski prazniki so vendar najlepši čas v letu! Tudi miška ima že okrašeno drevesce, zavita darila in spečene medenjake. Zunaj pa pomlad!!!

Zato se odloči, da bo poiskala babico Zimo in jo pripeljala nazaj. Na pomoč ji priskočijo otroci in skupaj se odpeljejo v južne kraje. Preden pa jo najdejo, naletijo na nenavadne okoliščine. Babica Zima je izgubila svoj kovček s snegom. Brez njega se ne morejo vrniti. Prične se lov za izgubljenim zakladom. Jim bo uspelo najti dragoceno prtljago in pregovoriti babico Zimo, da se pravočasno vrne nazaj?

Vloga gledalcev: Pomagajo miški najti babico Zimo in rešiti praznike.
Trajanje predstave: 30 min
Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan, Luka Slavic, Martin Gerbec in Julija Ipavec

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)