V okviru dejavnosti ob medenem tednu si bodo otroci oddelkov Zajčki, Mravljice, Miškolini, Ribice, Miške (l. 2014), Pikapolonice (l. 2014) in Metulji v torek, 21.11.2017 ogledali prvo predstavo gledališkega abonmaja Miškinega gledališča  Čebelica Debelica. Predvidena cena vstopnice bo 3 EUR.

Rezultat iskanja slik za čebelica debelica

O predstavi:

Navihana čebelica ne uboga tete Matice, ki jo želi poučiti o čebeljih modrostih za varno igro na travniku. S prvim sončnim jutrom poleti med pisane cvetke, kjer naleti na strašnega in lačnega sršena. Navihanka bi skoraj postala njegova čebelja večerja, če ji ne bi pomagali prijatelji, »človeški mladički« iz publike. S skupnimi močmi ukanejo strašnega sršena. Mala čebelica pa spozna, kako pomembno se je učiti in hoditi v vrtec in šolo, kako lepo je imeti prijatelje in hmmmm kako sladek je cvetni prah!

Govor, vizualna podoba in glasbena oprema predstave so prirejeni tako, da otroci uprizorjeno vsebino z lahkoto dojamejo in jo pozneje tudi podoživljajo. Ob prigodah navihane čebelice se bomo skupaj zabavali, trepetali od strahu in ploskali tako glasno, da bo zagrmelo..

Namenjena otrokom od 3. leta naprej.

Vloga gledalcev: Pomagajo narediti nevihto in ukaniti strašnega sršena
Trajanje predstave: 35 min
Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan
Avtorici besedila, režija: Miša Gerič Špacapan, Urška Raščan

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)