Danes (četrtek, 30.5.2019) smo imeli v skupini Mravljic srečanje s starimi starši. Seveda smo se morali na srečanje najprej pripraviti. S skupnimi močmi smo že v sredo uspeli speči pehtranove štrukeljčke.

Pripravili smo tudi prisrčna darilca za vse, ki se bodo udeležili našega srečanja.

Že cel mesec smo zbirali stare predmete in pripravili razstavo v avli Stare šole.

  

Nato pa je napočil čas… prišel je četrtek in kmalu po zajtrku so se začeli zbirati stari starši in starši.

 

Vsi skupaj smo se zbrali v avli, kjer so se otroci najprej malo pocrkljali, nato pa smo vsem obiskovalcem pripravili krajši program. Predstavili smo se z ljudskimi igrami, plesi in pesmicami. Lepo je bilo videti, ko so tudi obiskovalci zapeli in zaploskali z nami.

 

 

 

 

Po nastopu otrok, smo odšli v igralnico skupine Mravljic, kjer smo se pogostili s pecivom in svežo limonado. Ob tem je potekalo sproščeno druženje med otroki, starši, starimi starši in vzgojiteljicami.

 

Nekoliko kasneje smo se z otroki zbrali na klopcah in se predstavili še z gibalno pesmico Konjenik. Tudi starše in stare starše smo povabili, da so se nam pridružili pri petju in gibanju.

Vse zbrane je pozdravila ga. ravnateljica, ki je hkrati tudi babica.

Pred odhodom domov, smo vsem udeležencem današnjega srečanja poklonili majhen spominček, v zahvalo za čas in dobro voljo, ki so jo delili z nami.

Na koncu smo s pomočjo naših pridnih “Mravljic” le še pospravili.

Vsem staršem in starim staršem se lepo zahvaljujemo za druženje z nami. Prav vsakemu izmed otrok je današnje srečanje pomenilo zelo veliko, saj ste bili z njimi Vi, ki vas imajo neizmerno radi.

 

Vzgojiteljici Mojca in Mateja

(Skupno 218 obiskov, današnjih obiskov 1)